Over ons

Rust, luxe, ontspanning & resultaten.

De Skin Expert van Den Helder en inmiddels al 10 jaar de autoriteit in het aanpakken van overgewicht en lichamelijke klachten en huidverbetering.

Welkom bij Vilique Skin Clinic

 

Ik ben Angelique Visser, jouw toegewijde gids op het pad van huidverbetering en een gezonde leefstijl. Met een passie voor schoonheid en welzijn, heb ik mij toegewijd aan het helpen van mijn klanten om hun natuurlijke schoonheid te omarmen en te laten stralen.

Als skin expert heb ik uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd in het verbeteren van de huidconditie, zowel voor het gelaat als het lichaam. Mijn behandelingen zijn gericht op het bereiken van duurzame resultaten door middel van hoogwaardige producten en op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

Naast het transformeren van de huid, geloof ik sterk in het belang van een gezonde leefstijl. Ik begeleid mijn klanten met toewijding en ondersteuning bij het bereiken van een gezond gewicht en het aannemen van gezonde gewoonten die bijdragen aan hun algehele welzijn.

Bij Vilique Skin Clinic staat persoonlijke aandacht en zorg centraal. Ik ben er om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren op jouw reis naar een stralende huid en een evenwichtige levensstijl.

Laten we samen werken aan het realiseren van jouw schoonheids- en welzijnsdoelen. Neem vandaag nog contact met me op en laten we beginnen aan deze prachtige reis naar een gezondere, stralendere versie van jezelf.

Met warme groet, Angelique Visser

 

Gediplomeerd gewichtsconsulent

 

Dat houdt in dat Angelique mensen met gewichtsproblemen  naar een gezond eet- en leefpatroon begeleid.

Up to date

Het team van Vilique Skin Clinic volgt vanzelfsprekend de ontwikkelingen van nieuwe producten en behandelingen op de voet. Door trainingen en bijscholing, via vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen. Met nieuwe inspiratie en opgedane kennis houden wij u daardoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden regelmatig aangepast aan het bestaande behandelingsprogramma.

Van strakke huid tot kilo’s afvallen

Wil jij graag weten wat de conditie is van jouw huid of wil jij ons volgende succesverhaal worden? Bekijk onze behandelingen en meld je aan voor een huidanalyse!
Bekijk onze behandelingen